سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و فرمود : ] اگر دو پایم را در این لغزشگاه استوار ماند چیزهایى را دگرگون کنم . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :25
بازدید دیروز :6
کل بازدید :65408
تعداد کل یاداشته ها : 115
103/2/16
9:46 ص

اینجاست که میگن ازماست برماست مسلمان برعلیه مسلمان  با ادعای پیروی از پیامبر !!!!!!

وب‌سایت افشاگر ویکی‌لیکس اعلام کرد، درحال انتشار بیش از 500‌هزار سند دیپلماتیک عربستان‌سعودی در اینترنت است؛ اقدامی که بازگوکننده افشاگری مشهورش درخصوص اسناد وزارت امور خارجه آمریکا در ‌سال 2010 میلادی است.

روزنامه شهروند: وب‌ سایت افشاگر ویکی‌لیکس اعلام کرد، درحال انتشار بیش از 500‌هزار سند دیپلماتیک عربستان‌سعودی در اینترنت است؛ اقدامی که بازگوکننده افشاگری مشهورش درخصوص اسناد وزارت امور خارجه آمریکا در ‌سال 2010 میلادی است.

به گزارش آسوشیتدپرس، وب‌سایت افشاگر ویکی‌لیکس در بیانیه‌ای گفت، تاکنون حدود 60‌هزار فایل را در اینترنت منتشر کرده که اکثر آنها به زبان عربی هستند.

درحال حاضر هیچ راهی برای تأیید اعتبار این اسناد وجود ندارد اما ویکی‌لیکس سابقه برجسته‌ای در افشای حجم وسیعی از اسناد و مدارک دولتی دارد. بسیاری از این اسناد و مدارک دارای سربرگ سبز که نشانه «پادشاهی عربستان‌سعودی» یا «وزارت امور خارجه» است، هستند.

برخی از آنها «فوری» یا «محرمانه» هستند. دست‌کم یکی از آنها مربوط به سفارت عربستان‌سعودی در واشنگتن است. اگر این اسناد و مدارک اصلی و معتبر باشند، نگاهی اجمالی به فعالیت‌های داخلی پادشاهی مبهم و پیچیده عربستان‌سعودی خواهد داشت. این اسناد و مدارک همچنین رقابت منطقه‌ای طولانی‌ مدت ریاض با ایران، حمایت عربستان از مخالفان سوری و دولت مصر و همچنین مخالفتش با تحقق توافقنامه بین‌المللی درخصوص برنامه اتمی تهران را آشکار خواهد ساخت.
 اگرچه پیش از این نیز شنیده شده بود که عربستان‌سعودی از آمریکا خواسته است تا به ایران حمله کند و از ایران با عنوان توهین‌آمیز «سر مار» یاد کرده و خواستار له کردن سر مار شده بود اما این بار ویکی‌لیکس اسناد جدیدی منتشر کرده که نشان می‌دهد تنها عربستان‌سعودی نبوده که حمله به ایران را خواستار شده بود.

براساس اسناد ویکی‌لیکس کشورهای امارات، بحرین و اردن نیز تقاضاهای مشابهی را از آمریکا مطرح کرده بودند.

برای مثال در اسناد جدید منتشر شده از سوی ویکی‌لیکس آمده است که عبدالله بن عبدالعزیز، پادشاه فقید عربستان، از آمریکا درخواست کرده بود برای نابودی تأسیسات اتمی، به ایران حمله کند. در این اسناد به «توصیه‌های پیاپی» پادشاه عربستان «به ایالات متحده برای حمله به ایران جهت پایان دادن به برنامه جنگ‌افزارهای اتمی» اشاره شده است. برپایه این اسناد، پادشاه عربستان درخواست حمله به ایران را در جریان دیدار ماه آوریل‌ سال
2008، با رایان کروکر، سفیر آمریکا در عراق و ژنرال دیوید پترائوس، فرمانده وقت نیروهایی آمریکایی در عراق مطرح ساخته است.




  
  

بازهم درها بازشد رحمت الهی آرامش بخش ارواح عالم گردید  آغاز ماه بندگی و نزدیکی خالق و مخلوق بر همه دلباختگان بارگاه ربوبی مبارک باد

 

 

سفره افطار را با آش رشته مزین کنید  آش رشته از جمله نعمتهای سفره افطار است که هر روزه داری تمایل به خوردن آن دارد ضمنا با توجه به ترکیب غذایی آن بهترین منبع تامین انرژی از دست رفته است


94/3/28::: 10:43 ص
نظر()
  
  

ده“ (یا ”قریه“) به معنی سرزمین است. از نظر تقسیمات کشوری, ”ده“ (یا ”روستا“ ویا ”آبادی“) در ایران, کوچکترین واحد سکونتی و اجتماعی-سیاسی است. کشور به چندین استان (دارای استاندار), هر استان به چند شهرستان (دارای فرماندار), و هر شهرستان به چند بخش (دارای بخش‌دار), و هر بخش به چند شهر (دارای شهردار) و روستا (دارای کدخدا) تقسیم می‌شود. البته به مجموعه‌ای از چندین ده هم دهستان گفته می‌شود که مسؤول آندهیارنامیده می‌شودمطابق سرشماری‌هایی که در کشور انجام می‌شود, به نقاطی که کمتر از 5000 نفرجمعیت داشته باشندروستا, و به نقاط بیش از 5000 نفر شهر گفته می‌شودبرای توسعه و جلوگیری از مهاجرت اقدامات نظیرموارد زیر الزامی است

  • ایجاد اشتغال غیرکشاورزی برای روستاییان بیکار یا نیمه‌بیکار در یک منطقه

  • همیاری در جلوگیری از جریان مهاجرت به مراکز شهری با شناساندن قابلیت های بالقوه  محلی

  • تقویت پایه‌های اقتصادی در مراکز روستایی

  • استفاده کامل (بیشتر) از مهارت‌های موجود در یک ناحیه

  • تغییر ظاهری وساختاری متناسب با الزامات توسعه اجرای طرح هادی - تغییر راههای مواصلاتی - تغییر نام -تغییر صنایع جنبی کشاورزی 

  • فرآوری تولیدات کشاورزی محلی

  • تهیه نهاده‌های اساسی و کالاهای مصرفی برای کشاورزان و دیگر افراد

بیشتر اینگونه اقدامات وصنایع در کسب‌وکارهای خرد (کوچک‌مقیاس) شکل می‌گیرند که می‌تواند بخش عمده‌ای از آن راصنایع دستی

تشکیل دهد. این صنایع دستی می‌توانند از ابزارهای پیشرفته‌تر برای کار خود بهره برده و بدلیل سادگی و مقبولیت بیشتر در جوامع روستایی و امکانات اشتغالزایی بیشتر, کمک بیشتری به بهبود وضعیت روستاییان انجام دهند

ماده 21 با توجه به مفاد ماده 13 قانون تقسیمات کشوری تغییر نام و نام‌گذاری واحدها و عناصر و اجزاء تقسیمات کشوری و همچنین اراضی و عوارض طبیعی و جغرافیایی کشور با پیشنهاد وزارت کشور و تصویب هیأت وزیران خواهد بود.

تبصره 1 تغییر نام و نام‌گذاری سایر اماکن جغرافیایی واقع در حوزه‌های شهری و روستایی و نظایر اینها به‌ عهده وزارت کشور است..


  
  

توسعه ورشد وترقی جوامع انسانی مراحل و ضوابط خاص جغرافیایی وفرهنگی و اجتماعی خود را طلب دارد  که هر فرد منصف و ذی شعوری باید مراحل منتقی رشد را همانند مراحل رشد انسان در نظر داشته باشد روستای تازه کند از قدیم الایام دارای موقعیت اجتماعی و فرهنگی خاصی بوده و به علت مرکزیت برای روستاهای اطراف خود از پیش رفت قابل ملاحظه ای برخوردار است اما در این میان مرور نقش ارکان پیش رفت در روستای تازه کند جای بسی تامل دارد که نقش خود مردم پر رنگ تر از سایر عوامل و ارکان پیش رفت می باشد و لازم است اطلاع رسانی گردد ونقش سایر ارکان نیز مورد بررسی قرار گیرد  البته براساس قوانین ومقررات جاری در مملکت. لذا ضروری به نظر می رسد که هر فرد تازه کندی که ادعای پیشرفت بیشتر را دارد به اطلاعات لازم وجاری در کشور نظری منصفانه داشته باشد

گزیده ای ازآئین‌نامه اجرائی قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری جمهوری اسلامی ایرانمصوب 1363/7/2

برقراری نظام مطلوب تقسیمات کشوری به منظور فراهم آوردن موجبات هماهنگی در فعالیت‌های مختلف سازمان‌ها و مؤسسات دولتی و محلی و نهادهای انقلاب اسلامی در جهت اجرای سیاست عمومی دولت جمهوری اسلامی ایران.

ماده 1 :عناصر تقسیمات کشوری به موجب ماده 1 قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری عبارتند از: روستا، دهستان، شهر، بخش، شهرستان و استان که چگونگی شناخت هر یک از آنها مطابق قانون مربوطه و این آئین‌نامه خواهد بود.

 تشخیص و تعیین هر واحد روستایی موضوع ماده 2 قانون و تبصره‌های ذیل آن با رعایت ماده 13 قانون با پیشنهاد وزارت کشور و تصویب هیأت وزیران خواهد بود.

ماده 6: تشخیص و شناخت شهر بر اساس ضوابط و معیارهای مندرج در ماده 4 قانون تقسیمات کشوری موکول به پیشنهاد وزارت کشور و تصویب هیأت وزیران می‌باشد.

تبصره در نقاطی که شهر شناخته می‌شود، شهرداری تأسیس می‌گردد. نحوه تأسیس و اداره امور شهرداری در محدوده قانونی شهر و سایر نقاط واقع در حوزه شهری را قانون معین می‌کند.

ماده7 وزارت کشور موظف است برای ایجاد بخش جدید در جهت اجراء تبصره 1 و 2 ماده 6 قانون در نقاط استثنایی که در آن جمعیت محدوده در تراکم زیاد کمتر از سی‌هزار نفر و در تراکم متوسط کمتر از 20هزارنفر و در تراکم کم و نقاط دورافتاده مرزی، جزایری، جنگلی، کویری، کمتر از 12 هزار نفر باشد لایحه پیشنهادی را جهت تصویب مجلس شورای اسلامی به هیأت وزیران تسلیم نماید.

 

 

 

 

 



  
  
مراقب این سارقین باشید

این روزها همه از کمبود وقت گله می‌کنند. همه می‌دوند و همه وقت کم دارند. جملاتی مثل وقت ندارم، وقت نمی شه، فرصت نیست ورد زبان همه است. ولی ازآنجایی‌که اعتقادداریم هر مشکلی راه‌حلی دارد پس این مسئله یعنی کمبود وقت نیز حتماً راه‌حلی دارد و آن چیزی نیست جز مدیریت زمان. برای گره‌گشایی از این معضل باید مدیریت زمان را بیاموزیم. در این نوشته تلاش کرده‌ایم به‌اختصار در مورد مسائلی که به‌سادگی مانند سارقین حرفه‌ای وقت ما را می‌دزدند

بی‌برنامگی:                                                                     

بی‌برنامگی مادر همه مشکلات است. شما در هر موقعیتی که هستید باید برنامه طولانی‌مدت و کوتاه‌مدت داشته و به آن پایبند باشید. برنامه‌های خود را هراز چند گاهی مرور کنید و میزان پایبندی خود به برنامه را بسنجید. کارهای خود را اولویت‌بندی کرده و در شروع روز از کارهای مهم‌تر شروع کنید و اول سراغ آن‌ها بروید. 
تکنولوژی: 
تکنولوژی خیلی کارها را ساده‌تر کرده ولی اگر از همین وسایل به‌درستی استفاده نشود، وقت شمارا می‌دزدند. کافی است یک هفته در مورد کارهای خود دقیق شوید. در طول روز تلفن، اینترنت، پیامک و شبکه‌های اجتماعی و تلویزیون چقدر از وقت شمارا می‌گیرد؟ منظور استفاده مفید از این وسایل نیست. چیزی که مشکل‌ساز است وقت‌گذرانی بیهوده با این وسایل است. کمی به مکالمات تلفنی خود دقیق شوید. بسیاری از گفتگوها می‌تواند خیلی خلاصه باشد. اگر برای انجام امور بانکی از اینترنت استفاده می‌کنید، خیلی خوب است به شرطی که ساعت‌ها بدون هدف در سایت‌های مختلف گشت‌وگذار نکنید.
خجالت کشیدن: 
چند بارشده به دلیل خجالت و رودربایستی کارهایی را پذیرفته‌اید که هیچ ربطی به شما ندارد. شجاع باشید و تمرین کنید. یادتان باشد که شما به خودتان قول داده‌اید پایبند برنامه باشید پس اگر پذیرفتن درخواست دیگران منجر به دور شدن شما از برنامه می‌شود خیلی ساده و محترمانه پاسخ منفی بدهید. 
استراحت نکردن: 
تعجب نکنید اگر استراحت نکنید وقت خود را ازدست‌داده‌اید. در طول روزهای شلوغ‌کاری حتماً زمانی را برای استراحت در نظر بگیرید. فکر و جسم خسته نمی‌تواند به‌خوبی کار کند. ده تا پانزده دقیقه استراحت در وسط روز می‌تواند انرژی بیشتری به شما بدهد و همین مسئله راندمان کاری شمارا بالابرده و از بروز خطا می‌کاهد. 
اشتباه کردن: 
اشتباه کردن طبیعی است. همه دچار خطا می‌شوند ولی کسی که یک اشتباه را مدام تکرار کرده، باید در عملکرد خود بازنگری کند. سعی کنید خطاهای خود را به خاطر بسپارید و از تکرار آن‌ها خودداری کنید. 
هم‌نشینان بد: 
دوستی باکسانی که خود به اصول مدیریت زمان پایبند نیستند آفت است. شاید در حلقه نزدیکان شما کسانی باشند که هیچ برنامه‌ای برای زندگی خود ندارند. چنین فردی به‌یقین شمارا از برنامه‌هایتان دور می‌کند. معاشرت با این افراد اصلاً صلاح نیست. 
وسواس: 
وسواس آفت زمان است. اگر عادت دارید هر چیزی چندین و چند بار چک کنید کمی دچار وسواس شده‌اید. مراقب باشید. به خود اطمینان داشته باشید و هرگز به عملکرد خود شک نکنید. اگر نمی‌توانید به‌تنهایی با وسواس مقابله کنید از یک روانشناس یا روان‌پزشک یاری بخواهید. 
هزینه نکردن: 
برای به دست آوردن هر چیزی باید هزینه کرد. پس چرا ما عادت نداریم برای به دست آوردن زمان پولی خرج کنیم؟ باور کنید گاهی وقت خریدنی است. اگر مسائل اقتصادی اجازه دهد می‌شود گاهی به‌جای رفتن به آن سر شهر برای خرید ارزان‌تر اجناس، مایحتاج خود را باکمی هزینه بیشتر از نزدیکی منزل تهیه کرد. استفاده از اتومبیل شخصی، ماشین‌های دربستی و هواپیما همه حکم خریدن زمان را دارد. شاید بهتر باشد یک ساعت دیرتر از خانه حرکت کنیم با آژانس خود را به محل امتحان برسانیم تا زمان بیشتری برای مطالعه داشته باشیم. یک حساب ساده نشان می‌دهد هزینه آژانس از پرداخت شهریه مجدد برای یک واحد پاس نشده خیلی کمتر است! 
همکاران ناشی: 
هیچ‌کس نمی‌تواند به‌تنهایی همه کارها را انجام دهد. ولی گاهی سپردن برخی کارها به دیگران فاجعه می‌سازد. گاهی وقت گذاشتن برای انجام کاری، از بررسی و چک کردن عملکرد دیگران ساده تراست. 
بی‌نظمی: 
اگر دقت کنید متوجه خواهید شد ما زمان زیادی را به دلیل بی‌نظمی از دست می‌دهیم. به کارهای خود نظم بدهید. زندگی مرتب می‌تواند سرعت کار شمارا افزایش داده از اتلاف وقت و خستگی و بی‌حوصلگی بکاهد. 
نصفه‌نیمه (ناتمام)کار کردن: 
هرگز کارهای خود نصفه‌نیمه رها نکنید. وقتی کاری را شروع می‌کنید سعی کنید حتماً آن را به انتها برسانید. نصفه بودن کارها سبب اغتشاش و بی‌نظمی می‌شود. از سوی دیگر تمام کردن یک کار می‌تواند شادی و شوق شروع مجدد را در شما ایجاد کند. 
در پایان یادآور می‌شویم که مدیریت زمان هدف نیست بلکه وسیله‌ای است که بتواند ما را به اهدافمان برساند. از این ابزار قدرتمند هرگز غافل نشوید و با تمرین، تلاش کنید آن را به‌صورت یک عادت مفید در زندگی و ذهن خود نهادینه کرده و از مزایای آن بهره‌مند شوید
.منبع : حرف دل

94/3/23::: 12:2 ع
نظر()
  
  
   1   2      >