سفارش تبلیغ
صبا ویژن
اوج دانش، نرمش و اوج نادانی، درشتی است. [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :37
بازدید دیروز :4
کل بازدید :65479
تعداد کل یاداشته ها : 115
103/2/29
9:0 ع

توسعه ورشد وترقی جوامع انسانی مراحل و ضوابط خاص جغرافیایی وفرهنگی و اجتماعی خود را طلب دارد  که هر فرد منصف و ذی شعوری باید مراحل منتقی رشد را همانند مراحل رشد انسان در نظر داشته باشد روستای تازه کند از قدیم الایام دارای موقعیت اجتماعی و فرهنگی خاصی بوده و به علت مرکزیت برای روستاهای اطراف خود از پیش رفت قابل ملاحظه ای برخوردار است اما در این میان مرور نقش ارکان پیش رفت در روستای تازه کند جای بسی تامل دارد که نقش خود مردم پر رنگ تر از سایر عوامل و ارکان پیش رفت می باشد و لازم است اطلاع رسانی گردد ونقش سایر ارکان نیز مورد بررسی قرار گیرد  البته براساس قوانین ومقررات جاری در مملکت. لذا ضروری به نظر می رسد که هر فرد تازه کندی که ادعای پیشرفت بیشتر را دارد به اطلاعات لازم وجاری در کشور نظری منصفانه داشته باشد

گزیده ای ازآئین‌نامه اجرائی قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری جمهوری اسلامی ایرانمصوب 1363/7/2

برقراری نظام مطلوب تقسیمات کشوری به منظور فراهم آوردن موجبات هماهنگی در فعالیت‌های مختلف سازمان‌ها و مؤسسات دولتی و محلی و نهادهای انقلاب اسلامی در جهت اجرای سیاست عمومی دولت جمهوری اسلامی ایران.

ماده 1 :عناصر تقسیمات کشوری به موجب ماده 1 قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری عبارتند از: روستا، دهستان، شهر، بخش، شهرستان و استان که چگونگی شناخت هر یک از آنها مطابق قانون مربوطه و این آئین‌نامه خواهد بود.

 تشخیص و تعیین هر واحد روستایی موضوع ماده 2 قانون و تبصره‌های ذیل آن با رعایت ماده 13 قانون با پیشنهاد وزارت کشور و تصویب هیأت وزیران خواهد بود.

ماده 6: تشخیص و شناخت شهر بر اساس ضوابط و معیارهای مندرج در ماده 4 قانون تقسیمات کشوری موکول به پیشنهاد وزارت کشور و تصویب هیأت وزیران می‌باشد.

تبصره در نقاطی که شهر شناخته می‌شود، شهرداری تأسیس می‌گردد. نحوه تأسیس و اداره امور شهرداری در محدوده قانونی شهر و سایر نقاط واقع در حوزه شهری را قانون معین می‌کند.

ماده7 وزارت کشور موظف است برای ایجاد بخش جدید در جهت اجراء تبصره 1 و 2 ماده 6 قانون در نقاط استثنایی که در آن جمعیت محدوده در تراکم زیاد کمتر از سی‌هزار نفر و در تراکم متوسط کمتر از 20هزارنفر و در تراکم کم و نقاط دورافتاده مرزی، جزایری، جنگلی، کویری، کمتر از 12 هزار نفر باشد لایحه پیشنهادی را جهت تصویب مجلس شورای اسلامی به هیأت وزیران تسلیم نماید.